asd

Real Madrid vs Racing Santander C.F : 1 - 0

[ söndag 22 november 2009 | Yorum yap... ]

Första halvlek:

De första tio minuterna bjöd på en trevlig start från de båda lagen, där de kände på varandra. Matchens första chans kom att gå till Racing Santanders favör i och med Luis Garcias skott som dock gick utanför. Real Madrid replikerade med Graneros vänsterdoja som även den gick utanför målet. Xabi Alonso var riktigt nära sitt första ligamål när han prickade stolpen i den 12:e minuten. Efter den första kvarten började Real Madrid ta över matchen mer och mer.

Real Madrid pressade tillbaka Santander och hade ett par fina lägen genom Kaká och även Drenthe att sätta dit 1-0. Men målet skulle inte skjutas in av någon av dessa två, även om Kaká var högst delaktig i själva uppspelsfasen till målet. I den 21:a minuten får Kaká bollen på högerkanten söker sig innåt, fintar och får in bollen i boxen där Garay får nicka bollen till Higuaín som enkelt kan stöta in 1-0!

Real Madrid kontrollerade resten av halvleken och visade på fina kombinationer i spelet. Benzema borde ha fått en straff och Drenthe var nära att ge laget ett till mål innan pausvilan men Racing-målvakten klarade av holländarens skott. Racing hade två skott till men inget av dem gick på mål och Casillas nolla var intakt när domaren blåste till pausvila.

Andra halvlek:

Den andra halvleken bjöds på en jämnare tillställning sett till alla de resterande 45:minuterna men det var ändå Real Madrid som återigen tog i taktpinnen direkt. Hemmalaget lyckades även se till att sätta in 2-0 i nät genom en underbar klack från Benzema, men den assisterande domaren hade fått för sig att det var offside. För fransmannen var det sista han hann göra under matchen då han kort därefter blev utbytt för Raúl.

Real Madrid saknade inte lägen att sätta dit 2-0, först via en nick från Kaká som Toño klarade av och sedan ett friläge från Higuaín som lyckades att inte göra mål ensam med Toño. I den 76:e minuten var det då åter dags för de spanska domarna att vara i fokus när Racing Santander helt felaktigt fick sitt kvitteringsmål bortdömt. En straff och två regelrätta mål är vad de assisterande domarna hade missat med andra ord, även om vi Madrileños ändå är glada över att det till slut blev seger.

För seger kom det att bli när domaren blåste av efter alla tre stopptids minuter.