asd

Real Madrid vs Valladolid : 4 - 2

[ söndag 18 oktober 2009 | Yorum yap... ]

Första halvlek:
Matchen rivstartar och Real Madrid rullar boll med Van der Vaart som maestro för hela bygget, och det är sånär att han inledningsvis hittar en yta till Benzema som inte riktigt förvaltar chansen han får. Istället fortsätter pressen, Real Madrid håller igång en hög press som ger laget en frispark ur en hyfsad position.

Graneros frispark från höger svävar förbi högt in straffområdet, den här gången är nästan men bara nästan att Sergio Ramos får en tå på bollen för att föra den in i rätt riktning. Madrid laget fortsätter att hota och ännu en gång ser vi prov på fint samarbete sinsemellan Van der Vaart och fransmannen Benzema.

Det dröjer inte länge förens vi har ett mål signerat av Raúl som på inspel från nummer 24 Granero grundlurar målvakten Jacobo med en klack av den högre skolan. Sedan dröjer det inte många minuter till innan vi har två noll hemmalaget. Ännu en gång är det Raúl som står för målskörden, den här gången med ett inspel från Marcelo som tittar upp och gör sitt jobb.

Det är vid det här skedet som Valladolid får nog då man bestämmer sig för att själva ta tag i spelet. Lite småfult och aggressivt jobbar man sig in och genom att lyckas vinna en frispark på en fin fin position. Den förvaltar man på bästa sätt då Nauzet Alemán knorrar in den bakom Casillas.

Valladolid är nu med i allra högst grad, redan minuterna efter har man ett ypperligt läge att kvittera men den här gången visar Ramos vem som bestämmer i huset då han bryter en ren Diego Costa. Real Madrid förtjänar ledningen då man visat mer mod och innan domaren blåser för halvvila så ökar man med ytterligare ett mål av en het Marcelo som bryter in från vänster och avlossar som hittar sin väg in.




Andra halvlek:
Man börjar den här halvleken i hopp om att man ska få se ett målkalas från hemmalagets sida, och mycket riktigt börjar Real Madrid väldigt bra men lyckas inte få in bollarna. Istället hittar Diego Costa och Marquitos som med ett distinkt avslut sätter bollen i mål.

Matchen forsätter men inte med samma tempo och det verkar liksom att hemmalaget tappar allt mer mark på mittfältet och därav bjuder man Valladolid in i matchen. Valladolid tar det här på bästa sätt och skapar faktiskt mer i det här skedet än vad de vita faktiskt kan.

Därför bestämmer herr Pellegrini för att injicera hemmalaget med kraft och fart i form av spelarna Kaka och Higuaín. Det här visar sig vara precis vad man söker och inte långt därefter har vi ett mål, dessutom ett underbart sådant.

Xabi Alonso serverar en genomskärare som ställer Higuaín fri med målvakten, inte ur den bästa vinkeln men det hela stoppar inte en Higuaín i landslagsform som chippar in bollen bakom en försvarslös Valladolid målvakt.

Game, set and match! Men ack vad dåligt försvarsspel man bjuder på.



Highlights :






0 kommentarer »