asd

Real Madrid vs Marseille : 3 - 0

[ onsdag 30 september 2009 | Yorum yap... ]

Hemmapubliken började bli otåliga när Real Madrids målnolla fortfarande var intakt en bit in i andra halvlek. Då klev världens dyraste fotbollsspelare fram.I minut 58 slog Pepe en långboll till djupledslöpande Ronaldo.
Portugisen kom perfekt och kunde enkelt lägga bollen under utrusande Steve Mandanda, som chansade på att Ronaldo skulle chippa.

Bara tre minuter senare trixade portugisen nere vid kortlinjen i utkanten av straffområdet. Det fick Marseilles Souleymane Diawara att se rött. Försvararen stormade ut och kapade Ronaldo, fick sitt andra gula kort och gav Real Madrid en straff.
Kaká klev fram och satte 2-0 från elva meter.
Matchen var avgjord och Gonzalo Higuain började värma upp för att ersätta Ronaldo. Men portugisen var inte klar.

Tre minuter efter 2-0-målet så var det dags igen. Karim Benzema väggspelade med Kaká och serverade sedan Ronaldo som slog in sitt andra mål i öppen bur.
Målet är anfallarens fjärde på två matcher i årets Champions League efter de dubbla fullträffarna mot Zürich i den första omgången. Strax efter målet blev Ronaldo utbytt och matchen slutade 3-0 till Real Madrid.
Madrid har nu full pott, sex poäng, efter de två inledande matcherna.

Sammanfattning :

Första halvlek var rätt så jämn. Otroligt många felpass i laget och som så många gånger dom senaste matcherna så var det Fernando Gago som bjöd på de flesta, den killen har verkligen inte kommit igång ännu!
Andra halvlek hade mycket högre tempo och Madrid tog tag i taktpinne direkt.