asd

VM kollen : Higuains Argentina

[ måndag 14 juni 2010 | Yorum yap... ]
Higuaín blev den förste spelaren att representera Real Madrid i detta VM-slutspel. Hans Argentina såg stundtals blekt ut men blixtrade till ibland och det räckte för att ta tre oerhört viktiga poäng.


Första halvlek

Higuaíns insats i denna halvlek kan man inte säga var sämre än lagets gemensamma prestation. De första 5 minuterna var väldigt bra och Argentina var genast farliga, där Messi och Higuaín skapade den första målchansen.

Men efter det tidiga målet blev spelet såsom det kom att fortsätta vara resten av halvleken. Slött passningstempo under stora stunder och chanser skapades stort sett bara när Messi hade boll.

Higuaín var för stillastående i denna halvlek, deltog dessutom inte mycket i spelet och var allmänt orörlig. Han kom dock till en chans i den 20:e minuten, vilket han kanske skulle förvaltat bättre.

Han var osynlig stora delar av halvleken och sprang för lite i djupled. Dock kan han inte belastas helt för detta. Det berodde även på att Argentina stundtals hade ett för långsamt passningstempo och var för statiska i sitt spel

Andra halvlek

Detta var en halvlek där Higuaín var aningen bättre än i den förra. Men fortsatte ändå på ett liknande vis som tidigare. Han sprang för lite djupled, sökte boll men ibland vid i fel tillfällen. Slarvade bort en boll, vilket ledde till kontring. Rörde sig inte mycket med eller utan boll.

El Pipita hade en bra chans i den 65:e minuten där han, efter ha blivit framspelad av Messi, kunde ostört avsluta mot mål, men som den nigerianske målvakten räddade.

Higuaín hann även med ett långskott, vilket resulterade i en hörna, innan han tillslut byttes ut mot Milito i den 78:e. Frågan är om inte det är Milito som får förtroende nästa match mot Sydkorea.


Highlights :

1 kommentarer »

  • Ahmad said:  

    Han va stabil...ingen bra insats direkt. Milito kommer nog få starta nästa match.

  •